Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Cjelogodišnje radionice i tečajevi: sezona 2022./2023.

Završne plesne produkcije - balet i suvremeni ples

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 15.6.2022. s početkom u 18,30 sati, na završnim plesnim produkcijama oduševili su nas nas polaznici Centra: „Klasičnog baleta za djecu”, „Rekreativnog baleta za odrasle” pod voditeljstvom Andreja Barbanova, baletnog umjetnika, pedagog i koreograf te plesačice tečaja Suvremenog plesa pod voditeljstvom Sanje Kocon Vranješ, samostalne umjetnice i profesionalne plesačice.

Više


Završna produkcija – Mikrofonke & Neda Parmać

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 13.6.2022. s početkom u 18,30 sati održana je završna produkcija zbora „Mikrofonke”, polaznica Centra, pod voditeljstvom pjevačice i samostalne umjetnice Nede Parmać.

Više


Završna produkcija - Glazbeno-scenska radionica Latice i dječji zbor

imageU dvorani Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, 14.6.2022. s početkom u 18,30 sati, na završnoj glazbenoj produkciji, u „zoološki vrt” poveli su nas polaznici Centra „Glazbeno-scenske radionice Latice i dječjeg zbora” pod voditeljstvom glazbenog pedagoga i zborovođe Marije Senke Frljak, uz gostovanje dječjeg zbora „Pikići”.

Više


Završna produkcija - Ritmika i ples CZKIO Susedgrad - 9.6.2022.

imageU četvrtak, 9.6.2022. od 18,30 sati, imali smo priliku uz ples i glazbu proputovati svijetom na završnoj produkciji „Ritmike i plesa”, polaznika Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad, pod voditeljstvom Sanje Jurić.

Više


Završne produkcije Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad - lipanj 2022.

image Posjetite i pogledajte što su pripremili naši polaznici na završnim produkcijama radionica i tečajeva Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Sudjeluju polaznici Ritmike i plesa, Kazališne radionice, Mikrofonke & Neda Parmać, Glazbeno -scenska radionica i dječji zbor „Latice”, Klasični balet za djecu, Rekreativni balet za odrasle i Suvremeni ples. Dobro nam došli! Ulaz je slobodan!

Više


Kontinuirane radionice i tečajevi u sezoni 2021.-2022. u CZKIO Susedgrad

image U novoj školskoj godini, NOVA SEZONA RADIONICA 2021./2022. za mame i djecu, djecu, mlade i odrasle u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice Pridružite se i upoznajte se s našim radionicama i njihovim voditeljima na Tjednu novih mogućnosti od 30.8. do 3.9.2021. Ulaz je slobodan!

Više


Kontinuirane radionice i tečajevi u sezoni 2020.-2021. u CZKIO Susedgrad

imageU novoj školskoj godini, NOVA SEZONA RADIONICA 2020./2021. za mame i bebe, djecu, mlade i odrasle u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice Pridružite se i upoznajte se s našim radionicama i njihovim voditeljima na tjednu otvorenih vrata od 31.8. do 4. 9. 2020. Ulaz je slobodan! Upisi za sezonu 2020./2021. su od 7. do 9. rujna 2020. od 15,00 do 19,00 sati. Ovisno o epidemiološkim mjerama u skladu s odredbama Gradskog ureda za kulturu i Stožera civilne zaštite RH moguće su izmjene termina.

Više


Radionice 2019./2020. u CZKIO Susedgrad

imageU novoj godini upoznajte se s našim radionicama i njihovim voditeljima! Pridružite nam se u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5, Gajnice.

Više


Zadnja galerija

BOŽIĆNA PRIČA / SCENA GORICA

Zadnji video

Noć kazališta u Susedgradu 19.11.2022. - "Čarobnjakov učenik"

Raspored događanja