Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

LJETNA PROMENADA U PODSUSEDU

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

U nastavku Ljetne promenade, 20.rujna 2022. godine, u suradnji s Knjižnicom Podsused, donosimo dvije besplatne radionice za djecu od 6 do 12 godina ispred Knjižnice Podsused, Podsusedski trg 3. Druženje, učenje i zabava, sve u jednom!

                                                             20.9.2022. / 17,00-18,00 sati

„HOKUS-POKUS“ ZNANSTVENA ZABAVLJAONICA

Toplinski kapacitet vode možda zvuči komplicirano, ali sve ćemo objasniti pomoću vatrootpornog balona. Saznat ćemo i zašto se baloni i naranče ne vole! Izvest ćemo nekoliko pokusa na temelju kemijske reakcije octa i sode bikarbone. Pričat ćemo o letovima u svemir, osvajanju Mjeseca te izraditi i lansirati raketu epruvetu!

Voditelj: Zvonimir Marić, Udruga svijet oko nas

                                                             20.9.2022. / 18,00-19,30 sati

 „____________-it“ GEOLOŠKA RADIONICA

Labradorit, muskovit, biotit, hematit, pirit i sfalerit! Ne, nismo prizvali duhove niti drevne uroke već nekoliko predstavnika minerala koje ćeš upoznati na ovoj radionici. Što su minerali, a što stijene te kako oni nastaju? Što je „zlato za budale“, a što pustinjska ruža? Postani geolog i pridruži nam se na ovoj radionici čudna naziva - „____ - it“ te istraži što nam sve Zemljina blaga mogu ispričati.

Dijamanti, drago kamenje i drugi vrijedni minerali mogu biti statusni simboli, ali mogu skrivati i mnoge "mračne tajne". Stoga ćemo u sklopu Europskog tjedna održivog razvoja, na radionici  razgovarati o ekspoataciji i korištenju stijena i minerala u industriji te potencijalnim prijetnjama za okoliš.

Voditelj: Antonio Svorenji, App&Tech Consulting 

Predstava „Trio-la la la” Triko Cirkus Teatra na Dječjem trgu, Špansko – program besplatan

OBJAVLJENO: 30.08.2022 13:50

Pozivamo Vas na Dane Mjesnog odbora Špansko-jug s predstavom „Trio-la la la” Triko Cirkus Teatra 18.9.2022. (nedjelja) u 18,00 sati na otvorenom prostoru Dječjeg trga, Špansko.

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA U GAJNICAMA

OBJAVLJENO: 06.06.2022 10:48

Ljetni programi održat će se od 8.6. do 15.7.2022. godine na otvorenom, ispred Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad i u unutrašnjim prostorijama Centra. Zaplešite i zabavite se uz VEČERNJE KONCERTE, KREATIVNE, GLAZBENE, LIKOVNE, KNJIŽEVNE I ZNANSTVENO POPULARNE RADIONICE. Svi programi su besplatni!

SUSEDGRADSKA LJETNA PROMENADA U ŠPANSKOM

OBJAVLJENO: 02.06.2022 15:34

Nakon dugo vremena vraćamo se s besplatnim ljetnim programima na Trg Ivana Kukuljevića! Pripremili smo mnoštvo kulturnih događanja za sve uzraste od 14.6. do 29.6.2022. godine. Programi će se odvijati u suradnji s Knjižnicom Špansko-sjever ispred knjižnice na Trgu Ivana Kukuljevića 9.