Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

USKRS U SUSEDGRADU

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

Obilježite s nama uskršnje blagdansko ozračje kroz besplatne likovne radionice u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad. Za radionice su potrebne prijave, a prijaviti se možete telefonski na 01/ 345 27 22 ili na e-mail; info@czkio-susedgrad.hr. Dobro nam došli!

OSLIKAVANJE USKRSNIH PISANICA

3.4.2023. / 18,00-19,30 sati / obiteljska radionica, dob 3+

Od stiropornih jaja i boje stvori prekrasne uskrsne pisanice koje ćeš pokloniti dragoj osobi.

 

ZEKO ZA CVJETNJAK

11.4.2023. / 17-18,30 sati / obiteljska radionica, dob 3+

Nauči izraditi zanimljivog zeku kojeg možeš staviti u cvjetnjak ili u teglicu s biljkom da joj pravi društvo jer neke zeke-peke jako vole biljke.

 

NJUPAČI PAPIRA

13.4.2023. / 17-18,30 sati / dob 6-12 godina

Radionica obuhvaća jednostavnu origami tehniku presavijanja papira, a potom i neizbježnog ukrašavanja koje će origami pretvoriti u malu životinjicu, čudovište ili možda svemirca , a poslužit će kao zanimljiv bookmarker. Ako želiš na zanimljiv način označiti svoju lektiru, strip ili omiljeni časopis, ovo je radionica za tebe!

Kreativna radionica: Moj šareni svijet

OBJAVLJENO: 17.03.2023 19:44

Kreativna radionica „Moj šareni svijet“ održana je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad 17.3.2023. godine za mlade iz Udruge Down 21 pod stručnim vodstvom kostimografkinje i dizajnerice Tatjane Zadražil Džide. Svjetski dan osoba s Down sindromom se obilježava 21.3. i odlučili smo ga dočekati radionicom na kojoj su polaznici ukrašavali jastučiće tekstilnim cvijećem raznih boja koje su mogli po završetku radionice ponijeti doma. Zahvaljujemo se svim sudionicima radionice. Obilježite i vi taj dan s nama noseći rasparene čarape.

Otvoreno zeleno učilište 2023.

OBJAVLJENO: 17.03.2023 19:35

Ekološki projekt Otvoreno zeleno učilište 2023. je program koji ponovno uspostavlja odnos i poštovanje prema okolišu i svijetu oko nas. U suradnji s mag. geol. Danijela Šmajgl održali smo radionicu na temu "Zavirimo u svijet fosila" 15.3.2023. na kojima su nam polaznici bili učenici nižih razreda Osnovne škole Gornje Vrapče. Polaznici su naučili što su fosili i kako oni nastaju, gdje u Hrvatskoj imamo tragove dinosaura, i kakve veze imaju fosili i Zagrebačka katedrala te zašto su fosili tako rijetki i kako pročitati njihove okamenjene tajne. Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u programu i veselimo se novim edukativnim i znanstvenim susretima.

DAN HRVATSKE GLAGOLJICE I GLAGOLJAŠTVA

OBJAVLJENO: 03.03.2023 20:29

Program Dan hrvatske glagoljice i glagoljaštva održan je u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad pod voditeljstvom profesorice Jasenke Štimac. Radionice Quilling tehnika izrade glagoljskih slova, Lepeze, Male zidne glagoljske slike, Glagoljska slova iz stirodura za učenike OŠ Stenjevec održane su 28.2.2023. godine, a za učenike OŠ D.Domjanića i njihove roditelje 3.3.2023. godine. Program je popraćen izložbom, replikama Vrbničkih misala iz 15.stoljeća koje je naslikala Julija Vojković i izložbom panoa najpoznatijih glagoljskih Misala i knjiga.