Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

O nama

Newsletter prijava


Klikom na kućicu potvrđujete da dozvoljavate "Centru za Kulturu i Obrazovanje Susedgrad" da koristi vaš email u svrhu slanja promotivnih i drugih obavijesti (pozivi na koncerte, izložbe, predstave i druge aktivnosti) vezanih uz rad centra putem newslettera. Vaš email biti će korišten u web aplikaciji koja je u vlasništvu treće strane, vaša email adresa osim u tu svrhu nigdje drugdje neće biti korištena. Vašu dozvolu možete povući u bilo koje vrijeme, više informacija dobiti će te u svakom budućem newsletter-u koji će biti poslan od strane centra.

Upišite broj sa slike:

O nama

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad osnovan je 7. ožujka 1977. godine. Ove godine slavimo 45 godina postojanja.

Vizija: Nametnuti se i učvrstiti kao središnja institucija kulturnih, obrazovnih i umjetničkih programa, te mjesto susreta i koordinacije najrazličitijih kulturnih i socijalnih inicijativa na susedgradskom području.

Misija: Poticati kulturni i širi socijalni razvitak susedgradskog područja.

Ciljevi: Raznolikim i izvrsnim programima pobuditi interes građana za kulturna događanja i privući publiku (lokalnu i gradsku); pronaći partnere za visokokvalitetne glazbeno-scenske i multimedijske projekte; uključiti u pojedine programe stanovnike svih dobnih skupina i najrazličitijih socijalnih grupacija; postići visoku kvalitetu obrazovnih programa; razviti fundraising, prikupljanje sponzorstva i vlastiti prihod; pripremiti i razviti sustav kvalitetnog medijskog nastupa i promocije.

Radno vrijeme:
8.00 – 21.00 sat

Ulaz je slobodan za sve izložbe, tribine i predavanja, koncerte i manifestacije. Ulaznice se plaćaju za predstave i događanja koja organiziraju partnerska kazališta i ostale glazbeno-scenske institucije.

Kako doći do nas?

1. Autobus: Sa stanice Črnomerec voze linije: 120 – Gajnice, 121 – Karažnik, 123 – Podsusedsko dolje, 131 - Bizek

2. Vlak: Najbliža željeznička postaja su Gajnice. Pet minuta pješke do Centra. S glavnog kolodvora voze linije u smjeru Zaprešića, Savskog Marofa i Harmice svakih petnaestak minuta.

3. Automobil: Iz centra grada prema zapadu Ilicom i Alejom Bologne, kod nogometnog terena Ponikve na semaforu desno za Gajnice i odmah lijevo u Sigetje. Argentinska je druga ulica desno.

CZKIO