Kulturni dijalog — 15.04.2024.

Visoko energetski učinkovita arhitektura

Predavanje arhitekta Ljubomira Miščevića na temu „Visoko energetski učinkovita arhitektura” u ovaj petak 19.4.2024. s početkom u 18.30 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, Argentinska 5.

Ulaz je slobodan!

Red. prof. art. Ljubomir Miščević, dipl. inž. arh., diplomirao na Sveučilištu u Zagrebu, Arhitektonski fakultet (1979.), Dekanova i Rektorova nagrada, poslijediplomske specijalizacije, ovlašteni arhitekt i arhitekt urbanist, ovlašten za rad na nepokretnoj kulturnoj graditeljskoj baštini, registrirani znanstvenik i nacionalni stručnjak za pristupačnost.

Njegovi ostvareni projekti uključuju tridesetak obiteljskih kuća (pasivne sunčane i standarda pasivne kuće A+), višestambenih zgrada, zgrada raznih javnih namjena i obnova. Teme njegovih istraživanja i stručnog rada su arhitektura, urbanizam, prostorno planiranje, interijer, industrijski i grafički dizajn, napredna energetska učinkovitost, održivost, inteligentna i visokotehnološka arhitektura, tehnološka inovacija, zaštita okoliša, očuvanje i obnova kulturne baštine, pristupačnost, upravljanje krizama i sigurnost, koje kontinuirano predstavlja na nacionalnim i međunarodnim konferencijama, izložbama i javnim predavanjima.

ŠETNJA NOVIM DVORIMA

Istražite puteve koji vode do obiteljske grobnice Jelačić, uživajte u zelenilu i hladu starih hrastova 7.6.2024. godine u Zaprešiću. Polazak je u 10.00 sati s autobusne stanice Mažuranićeva linije 172 (Črnomerec-Zaprešić), a trajanje šetnje je…

Ostalo — 24.05.2024.

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ 1.6.2024. u 11,00 sati

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ Kazališta Prijatelj prikazuje jedan od ključnih trenutaka u odrastanju i socijalizaciji malog djeteta, prvi dan odlaska u vrtić. Dijete iz potpuno sigurnog okruženja dolazi u ono potpuno nepoznato. Naravno,…

Kazališne predstave — 20.05.2024.

SVA DOGAĐANJA >

Skip to content