Kulturni dijalog — 19.04.2024.

Pronađi vrijeme za redovito čitanje knjiga uz pomoć digitalnih alata

Za ljubitelje čitanja i one koje traže vrijeme za knjigu pozivamo u ponedjeljak 22.4.2024. u 18.30 sati na predavanje Žarka Srzića, instruktora digitalnih tehnologija i arhitekta digitalnih sustava koji je osmislio program koji korisnicima pomaže u savladavanju književnih naslova te potiče na čitanje.

Svojim radom u izradi baze podataka i složenih programa, što mu je uža specijalnost, pridodao je i usmjeravanje na one koji se teže snalaze u digitalnom svijetu.

Svojim predavanjem nastoji približiti digitalne tehnologije osobama koje žele povećati svoju produktivnost i smanjiti stres. Smatra da tehnologija treba biti u službi čovjeka, a ne dodatno opterećenje. Za to je potrebno ne samo usvojiti znanja o digitalnim alatima nego i o konceptima produktivnosti.

ŠETNJA NOVIM DVORIMA

Istražite puteve koji vode do obiteljske grobnice Jelačić, uživajte u zelenilu i hladu starih hrastova 7.6.2024. godine u Zaprešiću. Polazak je u 10.00 sati s autobusne stanice Mažuranićeva linije 172 (Črnomerec-Zaprešić), a trajanje šetnje je…

Ostalo — 24.05.2024.

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ 1.6.2024. u 11,00 sati

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ Kazališta Prijatelj prikazuje jedan od ključnih trenutaka u odrastanju i socijalizaciji malog djeteta, prvi dan odlaska u vrtić. Dijete iz potpuno sigurnog okruženja dolazi u ono potpuno nepoznato. Naravno,…

Kazališne predstave — 20.05.2024.

SVA DOGAĐANJA >

Skip to content