Ostalo — 15.05.2024.

ŠETNJA OKO JEZERA ZAJARKI U ZAPREŠIĆU

Galerija slika

Povećajte razinu energije i umirite um svjesnim hodanjem oko jezera Zajarki 24.5.2024. (petak).
Polazak je u 10.00 sati s autobusne stanice Crkva linije 172 (Črnomerec-Zaprešić), a trajanje šetnje je oko 2 sata. Do jezera Zajarki stići će se ulicom prema željezničkoj pruzi.
Preporučujemo da nam se pridružite u ugodnoj odjeći i obući uz bočicu vode.
Šetnja je besplatna. Prijaviti se za šetnju možete na e-mail ivana@czkio-susedgrad.hr
Šoderica Zajarki smjestila se na južnom ulazu u grad Zaprešić i već je 50-ak godina okupljalište mještana i posjetitelja sa svih strana, ali je i drugi dom mnogih zaljubljenika u ribolov. Usred vodene površine od 40 hektara smjestio se mali otok, što ovo jezero čini još ljepšim i romantičnijim.
Oko jezera vodi šljunčana staza za šetače koja kreće od malog jezera i vraća se do njega.
Uz jezero postavljene su lijepe i prostrane drvene sjenice koje mogu šetačima pružiti mjesto za odmor uz cvrkut ptica koje dolaze s obližnjeg ornitološkog rezervata Sava – Strmec.
Voditeljica: Sanja Jurić

ŠETNJA NOVIM DVORIMA

Istražite puteve koji vode do obiteljske grobnice Jelačić, uživajte u zelenilu i hladu starih hrastova 7.6.2024. godine u Zaprešiću. Polazak je u 10.00 sati s autobusne stanice Mažuranićeva linije 172 (Črnomerec-Zaprešić), a trajanje šetnje je…

Ostalo — 24.05.2024.

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ 1.6.2024. u 11,00 sati

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ Kazališta Prijatelj prikazuje jedan od ključnih trenutaka u odrastanju i socijalizaciji malog djeteta, prvi dan odlaska u vrtić. Dijete iz potpuno sigurnog okruženja dolazi u ono potpuno nepoznato. Naravno,…

Kazališne predstave — 20.05.2024.

SVA DOGAĐANJA >

Skip to content