Ostalo — 16.05.2024.

Volim Zagreb i u Susedgradu

Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad i ove godine će u susret obilježavanja Dana grada Zagreba održati program pod nazivom „Volim Zagreb i u Susedgradu”

Programom se žele probuditi zagrebački običaji, bogata tradicija našega grada, a u 2024. godini fokus je na baštini susedgradskih vrednota i legendi koja je nastala na području Podsuseda, zatim jazz koncertom vratiti nas u prošlost staro zagrebačkim pjesmama.

Program događanja:

Petak, 24.5.2024.

1.) Likovna radionica :
„Zmijska rupa – zakopano blago i začarana princeza” – ilustracija priče prema narodnoj legendi Susedgradskog kraja (Podsused)

Vrijeme od 18.00 do 19.30 sati
Dob polaznika: od 6 do 12 godina
Voditeljica: Petra Budiselić Gržan
U prostoru Centra

Radionica je bespletna!


2.) Koncert na otvorenom

Koncert Big Band Green Hill Club
Zagreb kak imam te rad – „Od malog do velikog Perice”

Vrijeme od 19.00 do 20.30 sati
Za javnost
Na otvorenom prostoru ispred Centra

Orkestar Green Hill Big Band broji dvadesetak i više članova i djeluje već više od deset godina. Dob članova kreće se od 17 do 85 godina, a svima im je zajednička ljubav prema muzici. Orkestar svira poznate jazz standarde u swing aranžmanu kako bi u ljudima stvorio pozitivne vibracije i povoljno djelovao na ljudsko zdravlje. Ovim koncertom izvesti će legendarne zagrebačke evergreene u cilju oživljavanja duha poznatih zagrebačkih plesnjaka.

ŠETNJA NOVIM DVORIMA

Istražite puteve koji vode do obiteljske grobnice Jelačić, uživajte u zelenilu i hladu starih hrastova 7.6.2024. godine u Zaprešiću. Polazak je u 10.00 sati s autobusne stanice Mažuranićeva linije 172 (Črnomerec-Zaprešić), a trajanje šetnje je…

Ostalo — 24.05.2024.

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ 1.6.2024. u 11,00 sati

Predstava „Tratinčica i čudesna vrtićka krema“ Kazališta Prijatelj prikazuje jedan od ključnih trenutaka u odrastanju i socijalizaciji malog djeteta, prvi dan odlaska u vrtić. Dijete iz potpuno sigurnog okruženja dolazi u ono potpuno nepoznato. Naravno,…

Kazališne predstave — 20.05.2024.

SVA DOGAĐANJA >

Skip to content